Prev Next

AC Developments – Ultimo Preschool Fit-Out

Located in an inner city suburb of Sydney, this child care facility is sure to turn a few heads, previously a restaurant converted into a new indoor play space designed and constructed by the CRS team.

The New Facility was a project that broke away from the traditional playground design with 70 percent of the project being indoors. CRS worked closely with the owners ensuring the space was intended to provide a more natural and interactive environment that also incorporated a mixing medium of materials including synthetic flooring to keep maintenance down to a minimum.

CRS had the pleasure of bringing the project to life from the owner’s concepts. The particular challenges of bringing the outdoors in was not easy. This project is an excellent example of how a traditional shop front can be converted to an innovative,  inspired Play Space!

For information on the products which are featured in this play space please click on links below.